Ihonhoito

Apteekistamme löytyy jokaiselle ihotyypille sopivat, laadukkaat ja turvalliset kosmetiikkatuotteet. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa.

VICHY

VichyVichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Tuotesarjan omat kotisivut »

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay on herkälle iholle sopiva dermokosmeettinen LOGO LRPsarja, jota on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien kanssa jo yli 30 vuoden ajan. Sarjan tuotteet pohjautuvat rauhoittavaan ja antioksidanttipitoiseen lähdeveteen, ja se on edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten tuotteiden kehityksessä.

ATOPIK

Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle.
Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Tuotesarjan omat kotisivut >>

ACO

AcoRuotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneuden- ja iho-ongelmien hoitoon sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi Acolla on omat tuotteet myös intiimihygieniaan ja puhtauteen. Tuotesarjan omat kotisivut »

Avène

AveneErityisesti herkälle ja atooppiselle iholle tarkoitetut Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avene-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avene tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia) sekä testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Tuotesarjan omat kotisivut »

Favora

FavoraSuomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä kasvojen että koko vartalon hoitoon. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Favoran tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Tuotesarjan omat kotisivut »